Menu

Accomodatie

De stallen zijn volledig ingericht op het verblijf van verschillende klassen en grote groepen tegelijk. Liefst twintig slaapkamers met elk vier slaapplaatsen telt het gebouw. Sanitaire voorzieningen zijn in ruime mate voorzien. Tien toiletten op het gelijkvloers, nog eens tien op het eerste verdiep en zestien individuele douches. Voor leraars en begeleiders zijn vijf tweepersoons slaapkamers voorzien, elk met een aparte sanitaire ruimte (toilet, lavabo en douche).

Voor mindervalide personen is een aparte tweepersoons slaapkamer ingericht met aangepaste sanitaire voorzieningen.

Op het gelijkvloers vinden we een professionele keuken (HACCP) en twee ruime eetzalen. Ook zijn hier vijf werklokalen ingericht voor resp. melkverwerking; graanverwerking; wolverwerking en voor creatieve activiteiten. Het eerste verdiep heeft een ruime polyvalente zaal voor vergaderingen en rustige avondactiviteiten, plus een ontspanningsruimte voor leraars of begeleiders.

Het erf is ongeveer 1 hectare groot: een weide voor neerhofdieren, een speelweide en speeltoestellen, maar ook een ruim terras met kampvuurplaats en knusse zithoekjes.

voor foto’s klik hier