Menu

Boerderijkamp

Kamp 1:
15 t/m 19 juli 2019

Kamp 2
26 t/m 30 augustus 2019

Wil jij graag het leven op de boerderij ontdekken? En nog beter: zelf meedoen??? Dan is dit suppertoffe kamp zeker iets voor jou!!

Vijf dagen (met overnachting) vol bonte beestenpret, waarin we alles leren over het leven op de boerderij en … het dan zelf doen!!! Wil jij leren lekker brood bakken? Choco maken? Of vilten? Dat kan allemaal! Ook help je met het verzorgen van de dieren: eten geven, roskammen, knuffelen, … .  Je gaat naar huis als een volleerde boer(in)!

Kortom: De Bonte Beestenboel is dé ideale plek voor een onvergetelijk boerderijkamp. Tijdens de zomervakantie organiseert De Bonte Beestenboel verschillende boerderijkampen voor kinderen geboren tussen 2007 en 2012. Gedurende één week verblijf je op de boerderij van de vroegere landloperskolonie. Je neemt deel aan het leven op de boerderij: dieren verzorgen, stallen uitmesten, werken in de moestuin, … Daarnaast zijn er nog andere leuke boerderijactiviteiten, zoals een huifkarrentocht, pistolets bakken, choco maken, … . Leuke spelletjes horen er ook bij!

De oude stallen van de boerderij zijn gerenoveerd tot comfortabele ruimtes met moderne faciliteiten. De graanzolders zijn omgebouwd tot knusse slaapkamers. Een oude boerderij voorzien van alle comfort!

Wil je al eens piepen hoe leuk het is op onze boerderij? Kijk dan maar eens HIER! Of ga eens kijken bij de activiteiten van de boerderijklassen.

Inschrijven kan via e-mail info@debontebeestenboel.be  vanaf 1 januari 2019. Bij inschrijving graag de naam, het adres en de geboortedatum van het/de kind(eren) doorgeven te samen met een telefoonnummer waarop we iemand kunnen bereiken, mocht dit nodig zijn. Na betaling is de inschrijving definitief. In de loop van juni wordt de laatst praktische info en de medische fiche bezorgd.

http://bontebeestenboelboerderijkamp.blogspot.be

Prijslijst >

Inschrijvingsformulier boerderijkamp 2019

Vul hieronder je gegevens in en druk op verzenden. Zo stuur je een aanvraag om je in te schrijven voor ons boerderijkamp. Wij bevestigen zo snel mogelijk je aanvraag en zullen je daarna vragen om te betalen. Na ontvangst van je betaling, is de reservatie definitief.
    (aankruisen wat van toepassing is)
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ

Prijslijst

Een boerderijkamp (5 dagen) kost 290 € per kind. In de prijs zijn de boerderijactiviteiten, het verblijf in vol pension én veel plezier inbegrepen.
Er wordt een fiscaal attest afgeleverd inzake uitgaven voor opvang van kinderen onder de 12 jaar (extra voordeel bij de belastingsaangifte!)

Wil je je inschrijven voor dit beestige-toffe kamp?

Stuur dan een mail naar info@debontebeestenboel.be