Menu

Jeugdwerk

De faciliteiten van De Bonte Beestenboel staan ter beschikking voor verenigingen, jeugdwerk, scholen en andere organisaties om workshops, evenementen, ateliers, weekendverblijf, vakanties, kennismakingsdagen, bezinningsdagen en dergelijke te houden.

De Bonte Beestenboel is gelegen in een oude vierkantshoeve die gerenoveerd is tot een aangename accommodatie voorzien van het hedendaagse comfort. De oude stallingen zijn omgebouwd tot stijlvolle ruimtes, met behoud van de karakteristieke elementen.

Verscheidene polyvalente ruimtes zijn beschikbaar voor de organisatie van zeer uitéénlopende activiteiten : van vergaderen tot bodypainting.

In de beschikbare eetzalen is er plaats voor 120 personen. Een professionele keuken is aanwezig voor de bereiding van heerlijke, verse maaltijden. Tijdens de week en de schoolvakanties worden de maaltijden, met verse en gezonde ingrediënten, door De Bonte Beestenboel bereid.  In het weekend kan u zelf de lekkerste maaltijden bereiden.

De infrastructuur van De Bonte Beestenboel maakt groepsverblijven tot 90 personen mogelijk.
Op de vroegere graanzolders zijn vijf ruime tweepersoonskamers, elke met een eigen badkamer (douche, wastafel, toilet) en twintig vierpersoonskamers voorzien van twee stapelbedden. De douches, de wastafels en de toiletten  van deze slaapkamers zijn gegroepeerd in één centrale plaats.

Er is ook een ruim, zonnig terras: een heerlijke plaats om te genieten van de prachtige omgeving. Ook sport- en spelactiviteiten kan je organiseren op het grote erf (1 ha). Of kies je voor een stevige wandeling in de landelijke omgeving, een gezellig samen-zijn rond het kampvuur?

De invulling van het dagprogramma kan u zelf bepalen, maar De Bonte Beestenboel beschikt over supertoffe boerderijactiviteiten die in uw programma kunnen opgenomen worden.

De accommodatie is erkend als jeugdverblijfcentrum, type C.
Het jeugdcentrum voldoet aan de nodige comfort- en brandveiligheidsvoorwaarden en staat garant voor een kwaliteitsvol verblijf in een veilige omgeving.

Prijslijst

Onderstaande prijzen zijn gebaseerd op volpension en inclusief boerderijactiviteiten:

JEUGDWERK (6-18 jaar):

5 dagen/4 nachten: 164,80 EUR
6 dagen/5 nachten: 206,00 EUR
8 dagen/7 nachten: 288,40 EUR

SCHOLEN (6-12 jaar):

2 dagen/1 nacht     :   69,50 EUR
3 dagen/2 nachten: 103,50 EUR
4 dagen/3 nachten: 134,00 EUR
5 dagen/4 nachten: 172,00 EUR

Nota: De bovenstaande prijzen zijn enkel geldig voor schooljaar 2020-2021. Voor het schooljaar 2021-2022 zijn er nieuwe prijzen geldig.
Groepen uit het erkend jeugdwerk genieten van een verlaagd tarief.

WEEKENDHUUR

Jeugdwerk (weekend): 1050,00 EUR

Zelfkook is niet mogelijk. De prijzen van de maaltijden zijn op te vragen.

VOORRANGSBOEKING

Groepen uit het erkend jeugdwerk mogen voor de schoolvakanties een jaar vroeger boeken.
De prijs per persoon voor een weekend is € 21 met een minimum van € 1050 (= min. 50 personen).

Nota: De bovenstaande prijzen zijn enkel geldig voor 2022-2023

Wil u meer weten over de mogelijkheden? Stuur een e-mail naar info@debontebeestenboel.be