Menu

Themakampen

NIEUW! Onze kampen kregen een metamorfose. Voortaan bepaal JIJ het thema van jouw kamp. Wil je weten welke thema’s we in petto hebben? Lees dan hieronder verder. En, nog meer goed nieuws: onze kampen duren dit keer geen 5 maar 6 dagen; dus hebben we nog meer pret!

Voor de ouders: prijzen starten vanaf 320 EUR voor een all-in verblijf van 6 dagen.

Kamp 1:
zo 9 t/m vrij 14 augustus 2020

Kamp 2:
zo 23 t/m vrij 28 augustus 2020

 

Inschrijven kan via ons inschrijvingsformulier onderaan de pagina of via e-mail info@debontebeestenboel.be. Bij inschrijving graag de naam, het adres en de geboortedatum van het/de kind(eren) doorgeven, samen met een telefoonnummer en de keuze van het thema.

Wil je weten hoe het er vorig jaar aan toeging? Neem dan de tijd om ons dagboek en ons fotoalbum te ontdekken http://bontebeestenboelboerderijkamp.blogspot.be.

Prijslijst 

Avontuurlijk kokkerellen

Bak, hak, snijd en kneed je graag? Kom mee ervaren hoe avontuurlijk koken kan zijn! Weet wat je eet en laat het eens anders pruttelen. Hoe maken we op verschillende manieren een kookvuur? Dagelijks bereiden we onze maaltijd met en in de natuur. Lust je colakip, geflambeerde bloemkool of eigengemaakte worstenbroodjes?
Voor lekkerbekken die durven ontdekken!

Leeftijd: 10-14 jaar (geboren in 2006 tot 2010)

Foto’s avontuurlijk kokkerellen

Creatuurlijk

Wie graag laat zien hoe creatief hij is, krijgt veel kansen tijdens deze vakantie! Op en rond de boerderij vinden we heel wat inspiratie en materialen om samen een groot kunstwerk van te maken. Of werk je liever aan je eigen creatie? We gebruiken zo veel mogelijk natuurlijke materialen die we zelf kleuren. Knutselen doen we niet alleen voor onszelf maar ook een beetje voor de dieren op de boerderij.
Voor creatievelingen die durven en doen!

Leeftijd 7-12 jaar (geboren in 2008 tot 2013)

Foto’s creatuurlijk

Landlopersexpeditie

Vogelvrij rondzwerven door de  dreven, weiden en bossen … Weet je wat te doen als je honger hebt of wil rusten? Als je gevat wordt, zal je ook ervaren wat het is om te klussen op de boerderij. Kan je genoeg centen verdienen om je vrijheid terug te kopen? Op een plezante, spannende manier kruipen we in de huid van de landlopers van weleer.
Voor echte avonturiers!

Leeftijd: 10-14 jaar (geboren in 2006 tot 2010)

Foto’s landlopersexpeditie

Dierenplezieren

Mekkeren, kraaien, hinniken, balken … Welk geluid hoort bij welk dier? Geniet zelf wanneer je de dieren verwent! Ga samen op wandel met de pony’s of train eens een varken.
Wie doet de grootste ontdekking tijdens een speurtocht naar onze kriebelbeestjes? Schitter tijdens een fotoshoot met je lievelingsdier!
Voor kinderen die dieren willen plezieren!

Leeftijd: 7-12 jaar (geboren in 2008 tot 2013)

Foto’s dierenplezieren

Wellness luilekkerkamp

Wil je actief ontspannen? Een geurig gezichtsmasker of zeep maken kan, een modderbad nemen ook! Wie houdt er niet van yoga of van een massage? Wat smaakt een zelfgemaakte kruidenthee lekker! Ook onze dieren worden graag door jullie verwend. We komen helemaal tot rust in onze “restroom” bij het flakkerende licht van onze eigengemaakte kaarsen.
Voor echte genieters!

Leeftijd: 8-14 jaar (geboren in 2006 tot 2012)
Opgelet: enkel mogelijk tijdens het kamp van 23 t/m 28 augustus!

Foto’s wellness luilekkerkamp

Inschrijvingsformulier boerderijkamp 2020

Vul hieronder je gegevens in en druk op verzenden (schrijf bij opmerkingen het themakamp waar jij aan wil deelnemen). Zo stuur je een aanvraag om je in te schrijven voor ons boerderijkamp. Wij bevestigen zo snel mogelijk je aanvraag en zullen je daarna vragen om te betalen. Na ontvangst van je betaling, is de reservatie definitief.
    (aankruisen wat van toepassing is)
  • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
  • Avontuurlijk kokkerellen geboren tss 2006-2010Creatuurlijk geboren tss 2008-2013Landlopersexp. geboren tss 2006-2010Wellness luilekkerkamp geboren tss 2006-2012Dierenplezieren geboren tss 2008-2013 
    Kruis je keuze aan