Menu

Themakampen

JIJ bepaalt het thema van jouw kamp. Wil je weten welke thema’s we in petto hebben? Lees dan hieronder verder en schrijf je in voor 6 dagen vol pret!

Voor de ouders: onze prijs is  € 324 voor een all-in verblijf van 6 dagen!

Ieder jaar trachten wij de kampen zo goed mogelijk voor te bereiden; goede monitoren, toffe en leuke activiteiten op maat van het kind, lekker en gezond eten, een mooie omgeving waar ieder kind zich thuis voelt, … . Hoe vroeger we weten welke kinderen er zullen deelnemen, hoe beter wij dit doel kunnen bereiken. Daarom krijgen kinderen die zich voor 15 februari 2023 inschrijven, 15 EUR korting

Kamp 1: 
zo 30 juli  t/m vrij 4 augustus 2023

Kamp 2:
zo 20 t/m vrij 25 augustus 2023

 

Inschrijven kan via ons inschrijvingsformulier onderaan de pagina of via e-mail info@debontebeestenboel.be. Bij inschrijving graag de naam, het adres en de geboortedatum van het/de kind(eren) doorgeven, samen met een telefoonnummer en de keuze van het thema.

Wil je weten hoe het er vorig jaar aan toeging? Neem dan de tijd om ons dagboek en ons fotoalbum te ontdekken http://bontebeestenboelboerderijkamp.blogspot.be

De Bonte Beestenboel is ook te vinden op Zomerkampen.net en op https://juvigo.be/nl/kamp/boerderij-en-dierenkamp-antwerpen-7-12-jaar

Prijslijst 

Beestig kokerellen

Bak, hak, snijd en kneed je graag? Kom mee ervaren hoe beestig leuk koken kan zijn! Weet wat je eet en laat het eens anders pruttelen. Welke groenten uit onze moestuin kunnen we combineren in een lekkere bereiding? De beste spaghetti maak je zelf, net als je eigen brood dat best wel eens een ander kleurtje mag hebben!
Wat was er eerst, de kip of het ei? Zoveel lekkere dingen mogelijk met alles wat er op de boerderij te vinden is. Als je maar zoekt…
Voor lekkerbekken die durven ontdekken!

Leeftijd: 8-12 jaar (geboren in 2011 tot 2015)

Foto’s beestig kokkerellen

Landlopersexpeditie

Vogelvrij rondzwerven door de  dreven, weiden en bossen … Weet je wat te doen als je honger hebt of wil rusten? Als je gevat wordt, zal je ook ervaren wat het is om te klussen op de boerderij. Kan je genoeg centen verdienen om je vrijheid terug te kopen? Op een plezante, spannende manier kruipen we in de huid van de landlopers van weleer.
Voor echte avonturiers!

Leeftijd: 10-14 jaar (geboren in 2009 tot 2013)

Foto’s landlopersexpeditie

 

Dierenplezieren

Mekkeren, kraaien, hinniken, balken … Welk geluid hoort bij welk dier? Geniet zelf wanneer je de dieren verwent! Ga samen op wandel met de pony’s of train eens een varken.
Wie doet de grootste ontdekking tijdens een speurtocht naar onze kriebelbeestjes? Schitter tijdens een fotoshoot met je lievelingsdier!
Voor kinderen die dieren willen plezieren!

Leeftijd: 7-12 jaar (geboren in 2011 tot 2016)

Foto’s dierenplezieren

 

Knutsel je Zen

Wil je actief ontspannen? We bouwen onze eigen sauna waar we een hele week van kunnen genieten. Een geurig gezichtsmasker of zeep maken kan, een modderbad nemen ook! Wie houdt er niet van yoga of van een massage?
We komen helemaal tot rust in onze “restroom” bij het flakkerende licht van onze kaarsen. Wie graag creatief bezig is, krijgt veel kansen deze vakantie! We gebruiken zo veel mogelijk natuurlijke materialen.
Voor creatievelingen en genieters!

Leeftijd: 8-14 jaar (geboren in 2009 – 2015)

Foto’s Knutsel je zen

 

Inschrijvingsformulier themakamp 2023

Vul hieronder je gegevens in en druk op verzenden. Kruis aan aan welk thema je wil deelnemen. Zo stuur je een aanvraag om je in te schrijven voor ons themakamp. Wij bevestigen zo snel mogelijk je aanvraag en zullen je daarna vragen om te betalen. Na ontvangst van je betaling, is de reservatie definitief.
  • DD slash MM slash JJJJ