Menu

Welkom

De Bonte Beestenboel is een unieke boerderij in een karakteristieke landelijke omgeving in de Antwerpse Kempen. De oude stallen, schuren en graanzolders van de voormalige landloperskolonie zijn gerenoveerd tot een prachtige hoeve met moderne faciliteiten. Erkend door Toerisme Vlaanderen als jeugdverblijfcentrum, type C. Een ideale locatie voor uitéénlopende activiteiten.

De Bonte Beesteboel / Wortel-Kolonie / Wortel / Kempen / Antweerpen / België

De Bonte Beestenboel biedt tijdens het schooljaar boerderijklassen aan. Kinderen uit de lagere school verblijven gedurende één dag of meerdere dagen op de boerderij. Ook gedurende de schoolvakanties kunnen kinderen bij ons terecht voor boerderijkampen in groepsverband. Want ieder kind geniet ervan, één of meerdere dagen, zelf beleven hoe het er op een boerderij aan toe gaat.  De koeien voederen, meehelpen de schapen scheren, graan tot meel vermalen en broodjes bakken, vers gelegde eitjes rapen … . Zo’n ervaring gun je toch ieder kind?  Bij ons kan dat allemaal! En nog veel meer dan dat!

Ben je werkzaam in het erkend jeugdwerk en op zoek naar een prachtige locatie voor een weekend, vakantie, workshops, … dan is De Bonte Beestenboel een geschikte plek voor een jeugdverblijf. De infrastructuur van De Bonte Beestenboel maakt groepsverblijven tot 90 personen mogelijk. Verscheidene ruime dagzalen staan ter beschikking voor de organisatie van je activiteiten. En ontspannen kan je op het zonnige terras, het grote erf met speeltuin of door te wandelen in de landelijke omgeving met uitgestrekte bossen.

De Bonte Beesteboel / Wortel-Kolonie / Wortel / Kempen / Antweerpen / België

En heb je iets te vieren? Wil je een gezellig weekend met familie of vrienden doorbrengen? De Bonte Beestenboel is een schitterende locatie om te feesten, een ideale verblijfplaats voor een onvergetelijk familieweekend of vriendenreünie. De accommodatie is een verrassende plek voor een onvergetelijke dag! De faciliteiten van De Bonte Beestenboel kunnen afgehuurd worden voor trouw- en communiefeesten, babyborrels, verjaardagsparty’s, recepties, evenementen, workshops en bedrijfsfeest of weekendverblijf.

Ons team >